Vilka är Dossify?

Vi är ett team av unga, passionerade och visionära människor bosatta i Hälsingland.

Dossify är ett litet men toppmodernt företag dedikerade till att leverera och erbjuda de coolaste nya föremålen på ett ställe.
Vi arbetar ständigt med att hitta de mest innovativa produkterna, så att du inte behöver lägga timmar på att göra din egen research.
Vi har ett mål att erbjuda våra kunder de bästa produkterna med den bästa kvaliteten och de bästa tjänsterna. Vårt mål är att positionera Dossify som ledande inom online shopping. Vårt team av experter hjälper dig att hålla dig uppdaterad och alltid ligga steget före. Gå med i produktrevolutionen när vi ständigt utmanar vad som är möjligt  och ger dig fantastiska möjligheter från hela världen.

Vår vision och kultur

Dossify tror vi att onlineshopping har minskar avståndet mellan jordens befolkning. Online shopping är en något som för världen samman.

I framtiden kommer 50 % av detaljhandelstransaktionerna att vara online. Kunder föredrar ett brett utbud av alternativ med bästa kvalitet och pris. Och vi vill att Dossify ska vara en av dem.


Bästa pris och kvalitetsprodukter

Som ni vet är en av de främsta anledningarna till att vi har startat företaget Dossify för att erbjuda våra kunder de bästa kvalitetsprodukterna till lägsta möjliga pris. Till skillnad från konventionella säljare driver vi inte fysiska butiker med höga hyror, löner och distributionskostnader. 

Vill du veta mer om oss? Prenumerera på vårat nyhetsbrev eller maila oss på kontakt@dossify.se

lär dig mer om våra duktiga fotografer

Artikel

Artikel

Artikel

Artikel

Artikel

Artikel

Artikel

Artikel

Är du också en fotograf?

Bli en av oss!

Vi alla vet hur många gånger ens vänner vill bli fotograferade gratis och hur svårt det är att bygga upp ett företag som fotograf.

Det är därför vi finns! Som en av våra fotografer är du med och delar på intäkterna.