Hej! Jag heter Alexander och det är jag som driver Dossify.

Namnet Dossify är en lekfull förening av mitt efternamn, Döss, som har sina rötter i den vackra staden Mora, med det moderna "-ify". Inspirerad av visionärer som Daniel Ek och Spotify, vill vi harmonisera tradition med teknologi.

På Dossify har vi en lite annorlunda struktur för att slippa ha ett lokalt lager, där produkter tas in och lagras innan de manuellt skickas ut, så har vi i stället ett avtal med fabriken som tillverkar produkten. 
De skickar då produkten direkt till dig.

Med den här lösningen slipper vi alla kostnader för lager, samt att vi får billigare fraktkostnader då det bara är en transportsträcka - Direkt från fabrik till dig.

Det här tillåter oss att ha stor frihet med produktval, men även hur vi hanterar saker som kunder och jag tycker är viktiga, såsom kundtjänsten, våra garantier och våra mängdrabatter.
Kort och gott, den här strukturen tillåter oss att lägga mycket mer tid på saker som gör dig till en nöjd kund!

Jag vet att glada kunder är återkommande kunder. Jag själv handlar gärna igen hos en butik som jag är nöjd med.

Det som alltid varit den avgörande faktorn för mig är hur ett företag hanterar kunden när något har gått snett. Därför vet jag att vår snabba, problemlösande och trevliga kundsupport kommer att göra allt för att förvandla dig till en nöjd kund. Vare sig det är en felande produkt, fel storlek eller helt enkelt att du undrar vart din leverans är, så finns jag där för att hjälpa dig!

Jag hoppas du fått en bättre förståelse för vem jag är, Vad Dossify kan erbjuda dig och vi nöjer oss inte med mindre än 100% nöjda kunder!

Vänliga hälsningar, 

Alexander Döss, Ägare och Grundare på Dossify